Smažené tofu

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Tofu je trochu zjednodušeně jakýsi sójový tvaroh a jeho kouzlo spočívá v tom, že dokáže přejmout chuť ostatních použitých přísad. Slyšela jsem na tofu samou chválu a tak se ocitlo i u nás na stole. Zkusila jsem okapané a v sojové omáčce marinované tofu nakrájet na plátky. Plátky jsem nařízla, do každého řezu vložila plátek sýra, pak už jen klasické obalení - hladká mouka, rozšlehané vejce a nakonec strouhanka. Obalené plátky jsem usmažila a jako přílohu zvolila brambory a nebylo to vůbec špatné.

Komentáře a dotazy…