Slané pivní pulitry

Autor receptu: jana.zubovka (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

Připravíme si pomazánku kterou máme rádi. Půllitr..Vezmeme si pivní pohárek a nebo vykrajovátko, aby odpovídalo velikostí na půllitr.a.z toustového a nebo z normálního chleba vykrájíme kolečka. mažeme je pomazánkou a prokládáme vařenýma vajíčkama a salámem. když je vysoký jako půllitr tak vezmeme eidam který si nakrájíme na slabé plátky a necháme trochu rozehřát v troubě. pak plátky přilepíme dokola na půllitr. Z nějaké pivní láhve stáhneme etiketu a ozdobíme jim půllitr. Klobásu ohneme a vytvoříme ucho. zafixujeme pomocí párátek. Na pivní pěnu použijeme pomazánkové máslo rozmíchané se smetanou. Dozdobíme.. :)

Komentáře a dotazy…