Skotské vejce

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

½ kg vepřovémaso,2 měkké klobásky(střívko sundáme obsah pomelem ),2 lžičky Worcester omáčka,4 vařená vejce, oloupané,1 lžíce hladké mouky,1/8 lžičky soli,1/8 lžičky mletého pepře, trojobal ,olej Ve středně velké míse smíchejte vepřové ,klobásky a Worcester omáčku. Smíchejte mouku, sůl a pepř; vmícháme do směsi. Směs na čtyři stejné části, každou část kolem jednoho vejce, zpracujeme rukou do tvaru. Obalíme v trojobalu . Rozehřejte olej ve velkém hrnci nebo fritéza (180 stupňů C), Smažíme po dobu 5 minut, nebo dokud nejsou do zlatova.

Komentáře a dotazy…