Skořicové pusinky

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Bílky ušleháme ručním elektrickým šlehačem dotuha. Potom do nich postupně po částech zašleháme pískový cukr a nakonec už jen zlehka a velmi opatrně vmícháme i prosátý moučkový cukr smíchaný s mletou skořicí. Na plech vyložený pečicím papírem stříkáme cukrářským sáčkem s ozdobnou hubičkou kopečky. Dáme je péct nebo spíše sušit do mírně předehřáté trouby na 120°C. Čokoládu na vaření (můžeme použít i čokoládovou polevu) necháme rozpustit v teplé vodní lázni. Mícháme ji, dokud není úplně hladká bez hrudek. Potom do ní špičky pusinek jednu po druhé namáčíme. Necháme v chladu ztuhnout.

Komentáře a dotazy…