Skopové na česneku s knedlíky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Skopové maso zbavíme přebytečného tuku,který nakrájíme na kostičky a spolu se slaninou dáme na pánev roztavit.Pak přidáme pokrájenou chlebovou kůrku,pokrájenou kapustu,usekanou cibulku a krátce podusíme.Pak dáme maso potřené solí a česnekem na pekáček,přidáme podušenou směs,maso jěště podlijeme a dusíme doměkka.Když je maso měkké,dáme je do horké trouby zapéci.Přebytečný tuk slijeme a št´ávu prolisujeme.Podáváme s bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…