Sekaná z bůčku

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Maso pomeleme na mlýnku, přidáme ostatní suroviny a vše dobře propracujeme. Z hmoty utvoříme 2 - 3 šišky, podle toho jak je chceme mít velké. Takto připravené šišky zabalíme do tukové blány. Plech s vyššími okraji vyložíme pečícím papírem tak, aby papír byl i po bocích plechu. Šišky na něj položíme spojem dolů, podlijeme trochou vody a dáme do předehřáté trouby. Pečeme na 180°C dočervena, během pečení podle potřeby podléváme vodou a maso přeléváme výpekem. Podáváme s bramborem nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…