Sekaná pečeně

Autor receptu: pecenicko (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Rohlíky namočíme do mléka. Maso umeleme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Polovinu slaniny nakrájím na kostičky a osmažíme na ní cibuli. V míse smícháme maso, vejce , vymačkané žemle a osmaženou cibuli. Osolíme a opeříme. Zbylou slaninu nakrájíme na kosičky a také přimícháme do masa. Z masa vytvoříme šišku, kterou na povrchu potřeme vejcem. V pekáči rozpustíme sádlo, šišku na ni vložíme a za častého podlévání vlastní šťávou pečeme hodinu až hodinu a půl.

Komentáře a dotazy…