Segedínský houbový guláš na smetaně s domácím karlovarským knedlíkem

Autor receptu: Annett (49 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

1. V hrnci na oleji osmažíme cibuli až zesklovatí. Přidáme na kostky nakrájené maso a orestujeme, zasypeme paprikou, zalijeme asi 1 l vody, vaříme cca 30 minut. 2.Přidáme houby čerstvé nebo sušené namočené houby a kysané zelí bez nálevu a vaříme ještě asi 30 minut do změknutí masa. Z vody a hladké žitné mouky mouky uděláme jíšku, zahustíme a povaříme ještě nejméně 20 minut. Nakonec přidáme smetanu, která guláš zjemní. Podáváme s knedlíky.

Komentáře a dotazy…