Salát s pošírovaným vejcem

Autor receptu: xxPPxx (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Bagetu nakrájíme na kostky a na panvičce osmahneme do křupava. Na zálivku smícháme vinný ocet, olej, hořcici, sůl a pepř dle chuti. Směs salatů a nakrájenou zeleninu promícháme, přelijeme zálivkou a dáme zchladit. Ve velkém hrnci dáme vařit vodu, vajíčko vyklepneme do malého hrnku nebo misky, ve vařící vodě uděláme vařečkou vír, do kterého vyklopíme vajíčko, vaříme 3-4 minuty, dle velikosti vajíčka. Salát dáme na talíř, do důlku vprosřed vložíme pošírované vajíčko, opepříme a přisypeme k salátu krutony.

Komentáře a dotazy…