Salát s jahodami, eidamem a zeleným pepřem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Jahody propláchneme studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme na tenké plátky. Eidam nakrájíme vroubkovaným nožem asi na 1 cm široké proužky. Salát opereme, necháme okapat a rozebereme na jednotlivé listy, které rozložíme na mísu. Na ně dáme plátky jahod a proužky sýra. Zelený pepř necháme okapat a nasekáme najemno. Ocet smícháme s cukrem a salát jím přelijeme. Nakonec jej posypeme sekaným pepřem a ozdobíme lístky kadeřávku nebo bylinkami.

Komentáře a dotazy…