Salát s bagetou a česnekovým dresingem

Autor receptu: minik01 (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Umyjeme si ledový salát a ruccolu, natrháme je na kousky do mísy a pokud chcete můžete to dochutit olivovým olejem a balsamikovým octem. Přidáme cherry rajčata. Dejte prozatím do lednice! Česnekový dresing: Smíchejte do misky kysanou smetanu 1 balení, dvě špetky soli, pepř, rozdrcený stroužek česneku a provensálské koření ( Tip: můžete provensálské koření nahradit čerstvými bylinami, např. oregano, bazalka ) . Na závěr: Nakrájejte si bagetku na plátky, potřete olivovým olejem a dejte opéct do trouby na cca 10 minutek. Bagetky potírejte stroužkem česneku a podávejte společně k salátu, který si dejte společně s česnekovým dresingem. Buď se to dá pojmout jako lehká večeře a nebo také jako příloha ke grilovanému masu, jak k vepřovému, tak ke kuřecímu!

Komentáře a dotazy…