Rýžový srnčí hřbet

Autor receptu: Eva52 (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Veganské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Z 500 ml mléka,pudinkového prášku a poloviny cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme jej do formy srnčí hřbet (vypláchnout studenou vodou). Položíme ovoce. Z 500 ml mléka,rýže,cukru a vanilkového cukru uvaříme hustou kaši, kterou horkou navrstvíme na ovoce a jemně přitlačíme. Dáme do chladničky vychladnout (nejlepší je připravit den dopředu). Potom srnčí hřbet vyklopíme, ozdobíme šlehačkou a čokoládou nebo polijeme ovocnou omáčkou. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…