Rychlý vaječný koňak

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pozor do receptu patří ještě jedno salko! Vanilkový cukr vyšlehejte se žloutky do husté pěny. Je potřeba, aby byla opravdu našlehaná, což trvá několik minut. Pak přimíchávejte salko tentokrát v tekutém stavu. Na závěr naplňte plechovku od salka rumem a postupně vlévejte do připravené směsi (množství záleží na požadované síle nápoje, já dávám méně, asi polovinu plechovky). Hotový vaječný koňak nechte v lednici alespoň den odležet. Servíruje se vychlazený a předtím je potřeba ho vždy pořádně protřepat.

Komentáře a dotazy…