Rybí filé s citronovou omáčkou

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Filé dáme do dostatečného množství studené vody. Osolíme, přidáme ocet a cibuli, do níž jsme napíchali hřebíčky. Přivedeme k varu a pak zmírníme plamen a jen prohříváme, dokud není ryba hotová. Hotovou rybu scedíme a uložíme v teple. Rozpustíme máslo, necháme trochu zchladnout a pak vmícháme žloutky (nesmí na nich být ani kousek bílku) a šťávu z citronu. Filé polijeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…