Ryba v červené košili

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Očištěnou rybu pokapeme citrónem, osolíme a necháme 30 min. odležet. pak omočíme v mléce, obalíme v mouce a krátce opečeme. Potom obalíme ve slanině a opečeme na pánvi, podle chuti ještě osolíme a pokapeme citrónem. Mezi tím na oleji zpěníme cibuli, přidáme nasekané rajčata a vydusíme na hustou omáčku kterou dochutíme solí, tymiánem, bazalkou, pepřem a podle chuti můžete trochu přisladit. Omáčkou přelijeme rybu a podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…