Rizoto s uzenou krůtou

Autor receptu: 3Katka3 (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Dám vařit tři pytlíky rýže s hřebíčkem a solí podle návodu (vařím ji méně, aby nebyla rozvařená). Pak nakrájím cibuli na drobno, nastrouhám mrkev na hrubo a pórek na drobno. To vše dám osmažit na pánvi s máslem. Po cca 5minutách, když to má pěknou barvu přijeli část vody a ještě chvilku nechám dojít. Přendám do velkého hrnce z pánvičky a dám k tomu i půlku masoxu a pokrájené krůtí uzené stehno. Nechám chvilku povařit a pak přidám rýži a je hotovo. Stačí nandat a posypat sýrem.

Komentáře a dotazy…