Rizoto s tuňákem

Autor receptu: Klucik31 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Zelenina může být i mražená. Na pánvi rozehřejeme olej (jedno jaký) a vhodíme nadrobno pokrájenou veškerou zeleninu a orestujeme, poté přidáme trochu vody a podusíme do měkka. Dáme vařit rýži. Až je rýže hotová, tak ji postupně po sáčcích vysypeme do většího kastrolu a přidáme jednu plechovku tuňáka a půl zeleniny a tak dál smícháme vše dohromady a rizoto je hotové. Tuňáky můžete vyklopit i s olejem, rizoto není potom suché. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…