Recept Treska se zeleninou

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Rozmraženou tresku osušíme a okořeníme podrceným pepřem a solí, necháme alespoň půl hodiny odležet. Zeleninový bujón uvaříme dle návodu. Nakrájenou mrkev podlijeme trochou vody a dáme dusit na 15 minut. Vodu necháme téměř vyvařit a přidáme hrášek, nakrájený pórek a vše zalijeme vývarem rozmíchaným se solamylem a povaříme, dokud směs nezhoustne. Podle chuti okořeníme a zakápneme citronovou šťávou. Ryby osolíme a z obou stran opečeme na olivovém oleji. Podáváme se zeleninou a dušenou rýži nebo vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…