Recept Telecí hrudí po italsku

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Nejprve si telecí hrudí maso vykostíme a osolíme. Rozehřejeme si olej a na něm zprudka opečeme. Přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, podlijeme horkou vodou a vložíme do předehřáté trouby. Za občasného obracení, přelévání vypečenou šťávou, podlévání pečeme doměkka. Potom maso vyjmeme a šťávu necháme vysmahnout na tuk. Ten zaprášíme hladkou moukou, krátce osmahneme a zalijeme rajským protlakem a trochou vody. Omáčku povaříme, osolíme a zjemníme máslem. Pak přisypeme vařené těstoviny, zamícháme a můžeme podávat. Telecí hrudí po italsku s těstovinami ozdobíme petrželkou.

Komentáře a dotazy…