Recept Kapr na švýcarský způsob

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Vykostěné kousky kapra bez kůže si osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu. Dáme do chladničky na tři hodiny odležet. Potom porce kapra zaprášíme moukou a osmahneme na oleji. Šunku, jablko nakrájíme na širší nudličky, smícháme s bílky, nastrouhaným sýrem a strouhankou. Kousky kapra vložíme do zapékací mísy vymazané máslem a směs rozložíme na ně. Vložíme do předem rozehřáté trouby a zapečeme dozlatova. Kapr na švýcarský způsob je chutný s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…