Recept Babiččin bramborový salát

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Uvaříme si brambory ve slupce  a až trochu vychladnou, oloupeme je. Poté je necháme vychladnout úplně a nakrájíme na plátky. Uvaříme si vejce na tvrdo, oloupeme a přes mřížku protlačíme do mísy s bramborami. Dále přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a ochutíme octem a trochou cukru. Přilijeme olej a zlehka zamícháme. Salát necháme v chladu 3-4 hodiny rozležet. Podáváme ho jako přílohu k masu. K salátu můžeme přidat také nadrobno nakrájenou sterilovanou kapii.

Komentáře a dotazy…