Rajčatový salát s opečeným chlebem

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Cibuli nakrájenou na tenké kroužky dejte na deset minut do studené vody. Nechte okapat a pečlive osušte. Plátky chleba pokapejte olivovým olejem a dejte pod rozpálený gril, aby lehce chytily barvu. Poté chleby potřete česnekem, natrhejte na talíř, přidejte cibuli, rajčata a plátky mozzarelly, vše posypte bazalkou, osolte a opepřete. Olivový olej na dresink prošlehejte s balzamikovým octem a citronovou šťávou a směsí přelijte salát a posypejte olivami.

Komentáře a dotazy…