Rajčaťák s příchutí vína

Autor receptu: šporhet (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ocet
  • sůl
  • 500 g rajče
  • 1 kus cibule
  • sladkokyselá, sterilovaná, 3 kusy okurka
  • 1 lžíce cukr krupice
  • 1 dl bílé víno

Rajčata oloupeme a nakrájíme na kolečka, osolíme, posypeme nadrobno nakrájenými okurkami a cibulí. Víno smícháme s cukrem, přidáme trochu octa, zalijeme tím celou směs a promícháme. Můj tip: exkluzivně se tento salát hodí např. na letní párty, na které plánujete podávat smažené karbanátky.

Komentáře a dotazy…