"Helouvínská" dobrůtka

Autor receptu: barca.b.dockalova (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

1. Smícháme potřebné suroviny a listové těsto ( cukr , kypř. pr. , cuk. van. , máslo , mouka , vejce) 2. Z připraveného těsta vymodelujeme "prsty" a vložíme mandle (nehty) , nožem udělejte záhyby ( vrásky) a vložte do trouby 3. pečeme 5-10 min. na 180 stupňů Celsia 4. upečené prsty namočíme koncem v marmeládě , vyndáme mandle a teké je namočíme v marm. potom ji vložíme zpět a můžete servírovat

Komentáře a dotazy…