"Chilli con carne" i pro děti

Autor receptu: lenka.drcmankova (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a necháme na oleji zesklovatět. Přidáme maso, rozdělíme, aby bylo na malé kousky a dusíme dohněda. Pak přidáme protlak, oregáno, bazalku, bujon a necháme dusit (asi 15 minut). Pokud se nám zdá jídlo kyselé, pak přisladíme, dosolíme a opepříme dle chuti. Nakonec přidáme rajčata a fazole a dusíme ještě asi dalších 20 minut. (do změknutí masa). Podáváme s rýží nebo chlebem. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…