Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Pstruh pečený s medvědím česnekem
Autor receptu:
objev
(500 receptů)
objev
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
30 min.
PT30M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
sůl
pepř
hromádka medvědího česneku
4 pstruzi
máslo
Polovinu množství medvědího česneku nasekáme a dáme do pekáče. Ryby osolíme a opepříme a dovnitř jim dáme pár listů medvědího česneku.
Poklademe plátky másla. Pečeme na 170 °C přiklopené asi 20 minut, poté odklopené na 10 minut na 200 °C.
Zkuste také
Recept Rýžový nákyp
30
1
4
Vepřové plátky na hořčici
60
6
4
Fantastické řízečky
20
18
21
Řízky naopak
45
2
2
Kachna se žampionovou nádivkou
100
4
1
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.