Pórkový salát s drůbežím masem

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Drůbeží maso uvaříme doměkka a necháme vychladnout, pak nakrájíme. Mrkev nakrájíme, osolíme a necháme chvíli odležet, pórek nakrájíme na kolečka v cedníku propláchneme a necháme okapat. Na mísu naskládáme několik listů salátu, zbytek natrháme na menší kousky, přidáme maso, mrkev a pórek. Promícháme, přidáme olej a můžeme přidat i trošku octa. Promíchaný salát dáme na listy a ozdobíme plátky rajčat. Promícháme jogurt s prolisovaným česnekem, pažitkou - osolíme a opepříme. Pokud bude zálivka příliš hustá, přidáme trochu mléka. Zálivkou salát přelijeme a dozdobíme několika lístky petrželky.

Komentáře a dotazy…