Pomazánka z fazolí adzuki a dýně hokkaido

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Dýně napaříme na pařáku do změknutí. Do napařovací vody přidáme špetku nerafinované soli. Adzuki přes noc namáčíme a druhý den vaříme v namáčecí vodě s bobkovým listem, novým kořením 45 minut (výsledek: je velmi hustá).Z uvařených adzuki vyndáme koření, přidáme napařenou dýni, ostatní ingredience (kromě petrželky) a ručním mixérem rozmixujeme. Nakonec vmícháme najemno pokrájenou petrželku. Mažeme na celozrnné pečivo nebo kváskový chléb.

Komentáře a dotazy…