Plovdivské maso

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce podusíme na troše oleje. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli, osolíme a až zrůžoví přidáme papriku a grilovací koření, podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Až maso změkne, přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zahustíme trochou mouky, rozmíchané ve vodě a povaříme ještě asi 5 minut. Podáváme s hráškovou rýží (recept-vařenou rýži smícháme se sterilovaným hráškem a posypeme strouhaným eidamem.) nebo s těstovinami. Můžeme dozdobit kolečky cibule nebo bylinkami. Maso můžeme připravit i v papiňáku, ten celé vaření značně urychlí.

Komentáře a dotazy…