Plněný vepřový řízek s rýží

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Řízky naklepeme,osolíme,opepříme,naplníme nádivkou a sepneme.Nádivku si připravíme z mletého masa,které spojíme s rajčatovým protlakem,vejcem,jemně usekanou cibulkou a strouhankou.Nádivku potom osolíme,opepříme.Naplněné závitky necháme dusit natuku,během dušení podléváme vývarem a přidáme na plátky nakrájené žampióny.Šťávu necháme vysmahnout,závitky zaprášíme lehce moukou,kterou necháme do růžova osmahnout a pak šťávu zředíme vývarem a necháme chvilku povařit.Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…