Pivní guláš s bramborovými noky

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Vepřovou plec nakrájíme na kostky.Cibuli nasekáme nahrubo a osmažíme ji do zlatova na sádle.Přidáme nakrájené maso,osolíme a zprudka opečeme.Poté přidáme papriku,osmahneme velmi rychle a vše zalijeme pivem.dusíme doměka.Maso vyjmeme z omáčky,tu zahustíme strouhaným chlebem,necháme chvíli povařit a zjemníme smetanou.Nazávěr přidáme jablka nakrájená na malé měsíčky a krátce je v omáčce povaříme.Dle chuti dosolíme a okořeníme oreganem a maso vložíme zpět.Mezi tím co se dělá maso si připravíme noky.Oloupané brambory nastrouháme,vymačkáme vodu,přidáme vejce,hrubou mouku,sůl,vše spracujeme a lžičkou vykrajujeme nočky,kterézavaříme v osolené vodě

Komentáře a dotazy…