Pilaf se zeleninou,houbami a salámem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Fazolky, karotku a hrášek necháme rozmrznout,cibuli nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme. Rajčata nakrájíme na menší kousky,salám na kostky. Houby vyjmeme ze sklenice a na sítku necháme okapat. V hlubší pánvi rozehřejeme olej s máslem, vsypeme nakrájenou cibuli a orestujeme ji. Pak přidáme česnek,salám,fazolky,karotku a houby. Vše ochutíme adžikou,kari a krátce opečeme. Nakonec vmícháme dobře propranou rýži, nakrájená rajčata a hrášek. Směs zalijeme vodou a na velmi mírném ohni dusíme doměkka. Hotový pilaf dosolíme a dochutíme kořením a ozdobíme bylinkami.

Komentáře a dotazy…