Pikantní vepřová játra Alcron

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených
  1. Vepřová játra nakrájíme na nudličky a zprudka je orestujeme na oleji ze všech stran. Pak játra přendáme na talíř a přikryjeme je dalším talířem, abychom je udrželi v teple.
  2. Na výpeku z jater orestujeme na plátky nakrájený česnek a dáváme pozor, abychom ho nespálili a nezhořknul. Když je česnek malinko růžový, přidáme worcester, kečup a čili necháme probublat, aby se chutě spojily.
  3. Pak přidáme játra a cca 1/2 dcl vody a ještě malinkou chvilku-asi 3-4 minutky necháme probublávat.

Něco navíc:

Podáváme s rýží, opečenými bramborami, nebo hranolkami.

Komentáře a dotazy…