Pečené ryby s česnekovou omáčkou

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Očištěnou rybu osolíme,omočíme v hladké mouce a po obou stranách na oleji opečeme.Zlatavé pečené porce opatrně lopatkou přendáme na nahřátou mísu a necháme na teple.Ve zbylém tuku osmahneme usekaný česnek,petrželku,přidáme trochu mouky a když zrůžoví,zředíme sklenkou vody,rozšleháme a dobře povaříme.Do prochladlé omáčky vmícháme žloutek,zakapeme jí citronem,dobře našleháme a když je zahoustlá,přelijeme jí na rybu.

Komentáře a dotazy…