Pečené lososové balíčky

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Předehřejeme troubu na 180°C. Připravíme si 4 kousky alobalu o rozměrech 30 x 30 cm. Lesklou stranu každého alobalu potřeme olejem, osolíme a opepříme. Lososa opláchneme pod studenou vodou, usušíme a položíme na alobal. Máslo utřeme s bylinkami a na každý plátek lososa naneseme čtvrtinu. Alobal uzavřeme, okraje dvakrát přehneme přes sebe, aby se spojily. Pečeme asi 15-20 minut, dokud se ryba nepropeče a nezíská matný vzhled. Podáváme s grilovanou cuketou a opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…