Pečené cibule s masovou náplní

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Cibuli celou necháme ve vývaru ze zeleninového bujónu zvolna povařit. Poté ji necháme okapat a vychladnout. Šalotku pokrájíme a zesklovatíme na másle. Přidáme mleté maso, bylinkovou kostku, opečeme a necháme vychladnout.Smícháme s posekanou petrželkou, uvařenými nastrouhanými bramborami, strouhankou, smetanou a vejcem. Osolíme a ochutíme pepřem. Uvařené cibule nařízneme, jednotlivé vrstvy opatrně uvolníme a naplníme masovou nádivkou. Vyskládáme je do zapékací formy, posypeme strouhankou, pokapeme rozpuštěným máslem a zapékáme v troubě zhruba 20 min.

Komentáře a dotazy…