Pečená zelenina jako příloha od Vilemíny

Autor receptu: vilemina (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ingredience v postupu

Použijeme tvrdší druhy zimní zeleniny, neměly by chybět brambory, mrkev nebo celer, cibule a česnek. Vše očistíme a nakrájíme na kusy asi dvoucentimetrové, cibuli na čtvrtky. V míse osolíme, opepříme, trochu polijeme olejem a promícháme. Dáme do druhého dne odležet do lednice. Směs vysypeme na plech a pečeme na 180 stupňů, až je zelenina měkká a navrch opečená. Hodí se k dušeným i grilovaným masům.

Komentáře a dotazy…