Pečená ryba s cibulovými proužky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Porce ryby omyjeme,osušíme,osolíme,opepříme a obalíme v hladké mouce,V pánvi rozehřejeme olej a ryby z obou stran opečemedorůžova.v hrnku smícháme rybí vývar,vrchovatou lžičku solamilu,cukr a vinný ocet.Na proužky nakrájené červené cibule a šalotky opečeme na oleji v samostatném kastrolu,zalijeme je připraveným vývarem,krátce povaříme a podle potřeby dochutíme.Takto připravenou cibuli přelijeme porce ryb rozložené na talířích.Podáváme s různě upravenými brambory.

Komentáře a dotazy…