Pečená husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Vykuchanou a omytou husu dobře nasolíme den předem.Před připravou jí posypeme kmínem,vložíme do pekáče,podlijeme vodou a upečeme doměkka.Dušené zelí:V rozehřátém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli,přidáme očištěné zelí nakrájené na tenké nudličky,trochu podlijeme vodou,posypeme kmínem,osolíme a přiklopené dusíme doměkka.Nakonec zelí ochutíme cukrem a octem. Bramborový knedlík:Brambory oloupeme,rozmačkáme,přidáme mouku ,krupici,vejce,sůl a vypracujeme těsto.z těsta utvoříme váleček,vložíme do vařící vody a vaříme asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…