Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Pečená husa po žandovsku
Autor receptu:
Ivan Jílek
(1 recept)
Ivan Jílek
Množství:
pro 2 osoby, pokud jsou nenasytní
Obtížnost: Snadné
Příprava:
25 min.
+ vypékání
PT25M
Vaření:
neuvedeno
PT0M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
husa
domácí sádlo
bylinky ze zahrádky
koření na grilování
Pěkně tučnou husu oškubejte a pořádně omyjte, potřete sádlem, pokud není husa dost sádelná, podložte sádlem nebo máslem.
Metličkou potřete kůži husy.
Nasypejte bylinky a vložte do velkého pekáče, aby se tam celá vešla.
Zkuste také
Kachna se žampionovou nádivkou
100
4
1
Kuřecí řízek v sýrovém trojobalu
60
2
1
Kuřátko s nádivkou
45
1
2
Telecí maso na hřibech
60
1
6
Tuňákové muffiny s koprovým krémem
45
0
0
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.