Pappardelle s tuňákem a fazolemi

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Fazole scedíme, propláchneme vodou a necháme okapat. Cibuli a česnek posekáme, a necháme v kastrole na oleji zesklovatět. Přidáme krájená rajčata i s nálevem a přivedeme k varu, přidáme fazole a okořeníme. Omáčku zvolna vaříme asi 10 minut. Nudle uvaříme podle návodu na skus. Tuňáka necháme okapat v sítu, rozebereme na kousky a ohřejeme v omáčce. Nudle scedíme, zachytíme si malé množství vody a tu přidáme do omáčky, osolíme a opepříme. Nudle necháme okapat a promícháme s omáčkou. Hotové těstoviny můžeme na talíři ozdobit bylinkami.

Komentáře a dotazy…