Opečenky z kambaly

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Šťávu z konzervy slijeme a rybičky vykostíme. Vymačkáme ve vodě namočené žemle a přidáme posekané ryby, vejce, sůl, pepř, trochu hladké mouky a promícháme. Ze směsi uděláme placičky na prkénku posypaném strouhankou. Zvolna je po obou stranách osmažíme na rozpáleném oleji. Opečenky potřeme hořčicí a posypeme rozkrájenou cibulí nebo potřeme tatarskou omáčkou. Jako příloha jsou dobré brambory, kaše nebo jen chleba. Pokud nemáme po ruce konzervu kambaly můžeme místo ní dát např. sairu, je to také dobré.

Komentáře a dotazy…