Omeleta s houbami

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Menší cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a pak ji necháme na másle zesklovatět. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, malinko osolíme a podusíme doměkka. Vmícháme hrášek (může být i mražený, ale ten necháme předem trochu povolit) a zelenou petrželovou nať. Podle chuti ještě osolíme a opepříme. Vejce rozkvedláme se smetanou a nalijeme na tukem vytřenou pánev. Omeletu opečeme z jedné i druhé strany. Přendáme ji na talíř, naplníme dušenými houbami s hráškem a v půlce přehneme. Omeletu rozdělíme na dvě porce nebo z vajíček rovnou připravujeme dvě omelety na menší pánvi.

Komentáře a dotazy…