Omeleta s bryndzou

Autor receptu: mokilko (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Vajcia v miske mierne osolíme a pridáme korenie. Vajíčka len zľahka premiešame, aby bola omeletka nadýchaná (nešľaháme!!) Do panvice dáme masť a maslo, a keď je tuk horúci, vylejeme vajíčka s nasekanou cibuľkou. Opečený okraj omelety pravidelne presúvame do stredu a tekuté vajíčka prelievame k obvodu panvice, čím rýchlejšie získame polotekutú konzistenciu, hotovú omeletu dáme na tanier, potrieme bryndzou zmiešanou s maslom a zrolujeme. Vhodné teplé predjedlo.

Komentáře a dotazy…