Omáčka houbová ke zbylému pečenému masu

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Omáčku dělám ke zbylému pečenému kuřeti - nesmí být ale již nějak specificky upravené, či k vepřovému masu. Jinak upeču vepřovou kotletu klasicky v troubě a omáčku udělám zvlášť. Na sádle osmažím dozlatova cibulku, zaliji vývarem, pokud nemám tak Masox, ale ten dávám později a rozpuštěný, aby se jídlo nepřipalovalo, houby předem namočené v mléce (sušené), můžou být i čerstvé, ale doporučuji hřiby a lesní houby, ne žampiony. Lze ještě dochutit nesoleným! houbovým kořením. Přidáme koření, zahustíme dle chuti a nejlepší jsou brambory jako příloha. Opečené zvlášť!

Komentáře a dotazy…