Ohnivé maso s křenem

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky, které pak vložíme do mísy. Zakapeme je olejem, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, pořádně promícháme a dáme do lednice tak na 1/2 hodinky až hodinu odležet. Nudličky pak prudce opečeme na oleji. Cibuli nakrájíme na proužky. Papriku a feferonky zbavíme jádřinců a se sterilovanou kapií nakrájíme na proužky. Prudce vše opečeme, pak vložíme maso a ještě chvilku prohřejeme. Nakonec přidáme omytá rajčata nakrájená na osminky. Maso podáváme s rýží, posypané pórkem a bylinkami.

Komentáře a dotazy…