Neobvyklé zelí na karamelu

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Na pánvi necháme rozpustit sádlo a cukr a na mírném ohni obojí rozpustíme. Když začne karamel trochu hnědnout, přidáme nakrájenou cibuli. Až je karamel hnědý ( asi v barvě mléčné čokolády ) , pánev odstraníme z plamene a necháme trochu prochladnout. Pak přidáme zelí, ktreé podle potřeby ještě překrájíme na menší kousky, přilijeme i trochu zelné šťávy, zastříkneme vodou nebo můžeme použít i sklenku bílého vína, okmínujeme a necháme dusit. Můžeme připravit i z čerstvého zelí.

Komentáře a dotazy…