Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Nakládané žampiony s feferonkami
Autor receptu:
Jedlík-senior
(212 receptů)
Jedlík-senior
Množství:
několik sklenic
Obtížnost: Snadné
Příprava:
30 min.
PT30M
Vaření:
10 min.
PT10M
Speciální kritéria:
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
1 kg žampionů
svazek čerstvého tymiánu
3 feferonky
250 ml vinného octa
4 lžíce olivového oleje
2 lžičky hořčičných semínek
2 lžíce cukru
1 lžíce soli
Očištěné žampiony osušíme, otrháme lístky tymiánu, papričky zbavíme semínek a nakrájíme na kolečka.
Zahřejeme ocet se solí, cukrem kořením. Přidáme žampiony a papričky a asi 5 minut povaříme.
Směs necháme vychladnout, nalijeme do sklenic a necháme v chladu odležet.
Zkuste také
Recept Pečený chřest se sýrem riccota
60
0
1
Nakládaný hermelín s oříšky
20
5
4
Hruškový kompot ihned k jídlu
20
0
1
Gratinovaná čekanka
45
2
2
Zapečené papriky plněné sýrem
30
1
4
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.