Mořský ďas po thajsku

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Očištěnou rybu vykostíme a rozdělíme na 4 porce, osmažíme do křupava na rozpáleném oleji. Pak vyndáme z pánve a necháme v teple pod pokličkou. Do rozpáleného oleje vmícháme rozetřený česnek, jemně pokrájenou šalotku, kari pastu, nadrobno posekané chilli papričky. Krátce osmahneme a zalijeme troškou vody, přidáme na plátky nakrájené shiitake, bambusové výhonky, na nudličky nakrájenou zeleninu, sójovou a rybí omáčku. Dochutíme špetkou soli a cukru, necháme projít varem a chviličku dusíme pod pokličkou. Touto pálivou omáčkou přelijeme rybu.

Komentáře a dotazy…