Moravský vrabec z krkovice

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Nejlépe den předem,nebo alespon několik hodin maso nasolíme,potřeme rozetřeným česnekem a kmínem.Druhý den maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáče.Přidáme na kolečka rozkrájenou cibuli,trošku podlijeme vodou a pod pokličkou pečeme na střední teplotě.Při pečení maso promícháváme a obracíme.Podlíváme teplou vodou.Máme-li maso měkké,odstraníme pokličku a dopékáme doměkka.Maso přelíváme štávou z pečínky,aby mělo zlatou kůrku. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.

Komentáře a dotazy…